حال‌وهوای بهاری این روزهای تئاتر مشهد | آینده روشن تئاتر مشهد در مسیر جوان‌گرایی جشن تولد ۵۷ سالگی رضا عطاران در کنار مشهدی‌ها روایت «حماسه و ادب» در مشهد | از رونمایی انیمیشن با موضوع شاهنامه تا پویش «بچه‌مرشد» معرفی نامزد‌های جایزه «ارغوان» + اسامی اعلام آمادگی صداوسیما برای تولید پایتخت ۸ تولید فیلم «رستم و سهراب» محمدحسین مهدویان متوقف شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ توقیف سریال سووشون قبل از توزیع در شبکه خانگی درگذشت رابرت بنتون، کارگردان «کرامر علیه کرامر» پست اینستاگرامی محسن یگانه برای تولد ۴۰ سالگی‌اش + عکس مریم شیرزاد فصل جدید مجموعه آن‌شرلی را دوبله می‌کند نخل طلای افتخاری جشنواره کن به رابرت دنیرو اهدا شد حرف‌های کارگردان سریال جنگل آسفالت درباره وضعیت این اثر آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته | آغاز اکران فیلم‌های تازه نفس از امروز (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرنوشت خانه جادوگران «هری پاتر» چه شد؟ | نگاهی به سرنوشت لوکیشن‌های فیلم‌های معروف کتاب‌هایی درباره ایران برای کودکان و نوجوانان آغاز جنجالی جشنواره کن با ممنوعیت پوشش بدن‌نما در فرش قرمز
سرخط خبرها

شکوه «مست عشق» بر پرده نقره‌ای | آمار پرفروش‌های سینما‌های خراسان‌رضوی طی هفته‌ای که گذشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۴۳۶۸
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
شکوه «مست عشق» بر پرده نقره‌ای | آمار پرفروش‌های سینما‌های خراسان‌رضوی طی هفته‌ای که گذشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)
فیلم سینمایی مست عشق به کارگردانی حسن فتحی، با فروش ۱۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون و ۸۵۰ هزار ریال در صدر فروش فیلم‌های اکران شده در خراسان رضوی قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم‌های سینمایی پرفروش در سینما‌های خراسان رضوی طی هفته گذشته (از   ۱ تا  ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) به شرح زیر است:

۱- فیلم سینمایی مست عشق به کارگردانی حسن فتحی، با فروش ۲۱ هزار و ۷۷۰ بلیت در ۴۲۴ سانس، ۱۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون و  ۸۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شده است.

 ۲- فیلم سینمایی تمساح خونی به کارگردانی جواد عزتی، با فروش  ۲۸ هزار و  ۴۵۲ بلیت در    ۶۹۱ سانس، ۱۴ میلیارد و  ۶۱۶ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

 ۳- فیلم سینمایی سال گربه به کارگردانی مصطفی تقی‌زاده، با فروش  ۲۱ هزار   ۱۹۱ بلیت در   ۵۷۷ سانس،   ۱۰ میلیارد و   ۸۸۲ میلیون و   ۷۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۴- فیلم سینمایی بی‌بدن به کارگردانی مرتضی علیزاده، با فروش  ۱۰ هزار  ۲۸۱ بلیت در  ۴۷۷ سانس،   ۵ میلیارد و    ۴۶۳ میلیون و  ۸۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۵- فیلم سینمایی آسمان غرب به کارگردانی محمد عسگری، با فروش  ۵ هزار و   ۶۳۱ بلیت در   ۱۱۰ سانس، ۲ میلیارد و ۲۴۰ میلیون و  ۷۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۶- فیلم سینمایی  ایلیا جستجوی قهرمان کارگردانی سیدعلی موسوی‌نژاد، با فروش   ۳ هزار و  ۳۳۷  بلیت در  ۱۶۰ سانس، یک میلیارد و  ۱۶۳ میلیون و   ۹۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۷- فیلم سینمایی آپاراتچی به کارگردانی قربانعلی طاهرفر، با فروش هزار و  ۳۵۲ بلیت در  ۱۰۰ سانس،   ۷۹۵  میلیون و  ۸۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

 ۸- فیلم سینمایی نوروز به کارگردانی سهیل موفق، با فروش ۵۹۵ بلیت در   ۶۸ سانس،  ۲۵۲ میلیون و   ۴۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۹- فیلم سینمایی  پرویز خان به کارگردانی علی ثقفی، با فروش   ۲۴۴  بلیت در ۳۵ سانس،  ۱۱۹ میلیون و  ۶۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->